FAQ

Dobberman

Wat is Dobberman?
Dobberman is het online systeem dat RGSC gebruikt voor inschrijvingen, betalingen en administratie.

Hoe maak ik een nieuw account aan op Dobberman?
Je surft naar https://rgsc.dobberman.be/ en klik op “Aanmelden” en vervolgens “Login”. Op deze pagina kan je klikken op “Account aanmaken”. Op de Home pagina staat alle info over de inschrijvingsprocedure.
Let op bij het aanmaken van je profiel: om jouw verzekering helemaal in orde te maken, is het belangrijk dat alle gegevens correct worden ingevuld. Let hierbij op spellings- of typfouten.

Hoe betaal ik?
Eens je kind is ingeschreven, ontvang je een mail met een betalingsuitnodiging. Je kan ofwel de link in die mail volgen, of zelf naar https://rgsc.dobberman.be/  surfen en inloggen om de betaling te voltooien. Eens ingelogd, ga je naar het menu “Inschrijvingen” en vervolgens “Betalingsgegevens”. Hier klik je op de blauwe knop om te betalen.

Hoe reset ik mijn wachtwoord op Dobberman?
Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je op Dobberman via deze [link] naar het menu “Aanmelden” en vervolgens naar “Wachtwoord vergeten?” surfen. Op die pagina vul je je e-mailadres in. Dan krijg je een mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Waar zie ik de beoordeling van mijn kind?
Deze informatie vind je in Dobberman bij het menu “Inschrijvingen” en vervolgens “Overzicht”.

Onthaal

Ik heb vragen voor de trainer, hoe geef ik die door?
Als je vragen hebt voor de trainer kan je altijd een mail sturen naar onthaal@rgsc.be. Je bericht wordt dan doorgegeven aan de trainer, je krijgt vervolgens via hetzelfde kanaal een antwoord terug. Vermeld zeker de naam van je kind en de groep waarin ze/hij zwemt.

Kan ik mijn kind van groep/moment laten veranderen?
Als je van groep wilt veranderen, kan je altijd een mailtje sturen naar onthaal@rgsc.be. Je kan de huidige zwemuren vinden op https://www.rgsc.be/aanbod/.
Door de huidige maatregelen is het in de meeste groepen vrij druk. Het kan dus wel zijn dat naar een andere groep overgaan niet mogelijk is omdat die aan de limiet vooropgesteld door de huidige maatregelen zit.

Is het bijwonen van de lessen verplicht, of moet ik melden als mijn kind niet kan komen?
Naar de lessen komen is niet verplicht. Je moet dus ook niet laten weten of je kan komen of niet. Afwezige lessen worden niet terugbetaald.
Wij vragen enkel te melden als je afwezig bent door een corona contact. Zo kunnen wij ook de nodige maatregelingen treffen naar onze leden toe.

Trainingsmomenten

Wat is de planning tijdens events, feestdagen en vakanties?
Geen training voor alle groepen:

  • Tijdens het weekend van de Memorial Anteunis (enkel voor de Rozebroeken: datum zie Events), 
  • Op alle wettelijke feestdagen: Nieuwjaarsdag, Paasmaandag, Dag van de Arbeid, O.L.H. Hemelvaart, Pinkstermaandag, Allerheiligen, Wapenstilstand en Kerstdag
  • Tijdens de zomervakantie

Voor het klein bad:
Er is geen training voor het klein bad tijdens alle vakanties.

Voor de V-groepen, omnizwemmers, jeugdrecreanten, G-zwemmers en familiebad:

Geen lessenLes 1x of 2x per week (afhankelijk van de interesse)
herfstvakantie (1/11/2021 – 7/11/2021) 
krokusvakantie (28/02/2022 – 6/03/2022)
kerstvakantie (24/12/2021 – 9/01/2022) 
paasvakantie (4/04/2022 – 18/04/2022) 
De exacte data zullen hiervoor nog gecommuniceerd worden

Alle vakanties beginnen steeds op een maandag en eindigen op zondag. Zo is er wel training de zaterdag voor een vakantie.
Voor de competitie groepen, masters en schoonspringers: de trainers contacteren jullie via mail over de planning van het komend seizoen.

Corona

Welke maatregelen tegen Corona gelden er?
Momenteel zijn dit de huidige maatregelen: Code oranje

  • Je mag slechts 10′ voor het begin van de les het zwembadgebouw betreden
  • Ouders met kleine kinderen mogen hun kind helpen omkleden, maar je mag niet tijdens de les in het zwembadgebouw (dus zowel de inkomhal, tribunes en kleedkamers) blijven. Voor de cafetaria gelden de huidige horeca-maatregelen.
  • Een mondmasker en ontsmetten van de handen is verplicht
Menu